Αρχική
Νέα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ KAI ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ KAI ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

Αγαπητά μας μέλη,

Παρακαλείσθε να παραβρεθείτε στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, η οποία θα λάβει χώρα την 14 Μαΐου 2014 και ώρα 17:30 έως 20:30 στο Κτίριο Μηχανολόγων του Ε.Μ.Π., με σκοπό την Έκθεση πεπραγμένων, το Διαχειριστικό Απολογισμό, τον προϋπολογισμό του Απερχόμενου Δ.Σ., την απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από πάσης ευθύνης και τέλος τη διενέργεια Αρχαιρεσιών για εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) και Ελεγκτικής Επιτροπής (ΕΛ.ΕΠ.).

Συνεπώς, καλείται όποιος/α επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα, να επικοινωνήσει μαζί μας το αργότερο έως 12 Μαΐου 2014, με ηλεκτρονικό μήνυμα στις διευθύνσεις bekou.th@gmail.com και nsofroniou@gmail.com.

Σημειώνεται δε, ότι όσοι έχουν ήδη γνωστοποιήσει την υποψηφιότητά τους, θα πρέπει να την επιβεβαιώσουν μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία.

Θερμή παράκληση, να αναφέρονται στο μήνυμά σας τα ατομικά σας στοιχεία, δηλαδή, κατ’ ελάχιστο, όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο και τηλέφωνο ή ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι στην υποψηφιότητά σας θα πρέπει να αναφέρεται η επιλογή του οργάνου που αφορά, καθώς δεν είναι δυνατή η ταυτόχρονη υποψηφιότητα για το ψηφοδέλτιο του Δ.Σ. και της ΕΛ.ΕΠ.

Η παρουσία και η συμμετοχή σας είναι απαραίτητες, προκειμένου να συνεχίσει ο Σύλλογός μας την πορεία του.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματέα του Συλλόγου, κα Μπέκου, στο τηλ. 6972603893 ή 2108839882.