Αρχική
Νέα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ KAI ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ KAI ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

Αγαπητά μας μέλη,

σας ενημερώνουμε ότι καλείστε όλοι στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, η οποία θα λάβει χώρα την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 και ώρα 20:00 έως 22:00 στο Peñarrubia Lounge (Λεωφ. Ποσειδώνος 10, Άλιμος, 17455),   με σκοπό την Έκθεση πεπραγμένων, το Διαχειριστικό Απολογισμό, τον προϋπολογισμό του Απερχόμενου Δ.Σ., την απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από πάσης ευθύνης και τέλος τη διενέργεια Αρχαιρεσιών για εκλογή  Νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) και Ελεγκτικής Επιτροπής (ΕΛ.ΕΠ.)

Συνεπώς καλούμε, όποιον/α επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα, να επικοινωνήσει μαζί μας το αργότερο έως τις 6 Ιουλίου 2018, με ηλεκτρονικό μήνυμα στις διευθύνσεις alumniathensmba@gmail.com και  bekou.th@gmail.com.

Θερμή παράκληση, να αναφέρονται στο μήνυμά σας τα ατομικά σας στοιχεία, δηλαδή, κατ’ ελάχιστο, όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο και τηλέφωνο ή ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι στην υποψηφιότητά σας θα πρέπει να αναφέρεται η επιλογή του οργάνου που αυτή αφορά, δηλαδή δεν είναι δυνατή η ταυτόχρονη υποψηφιότητα για το ψηφοδέλτιο του Δ.Σ. και της ΕΛ.ΕΠ.

Η παρουσία και η συμμετοχή σας, είναι απαραίτητη, προκειμένου να συνεχίσει ο Σύλλογός μας την πορεία του.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματέα του Συλλόγου κ. Μπέκου στο τηλ. 6972603893 ή 2103640691.