Αρχική
Σχετικά με μας

Σχετικά με μας

Διοίκηση του Συλλόγου

Τα μέλη του Alumni που συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου είναι μια ομάδα με ενθουσιασμό, που προέρχονται από όλους τους ακαδημαϊκούς χώρους. Ωστόσο, το κοινό σημείο που ενώνει όλους εμάς είναι ότι είμαστε όλοι είτε φοιτητές είτε απόφοιτοι του μεταπτυχιακού προγράμματος AthensMBA, το οποίο προσπαθούμε να στηρίζουμε, να βελτιώνουμε την εικόνα του και να δίνουμε τη δυνατότητα στους συναδέλφους να συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες του Συλλόγου.

Εάν έχετε ενδιαφέρον για κάποιο θέμα ή ακόμα αν αναζητάτε κάποια καθοδήγηση, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς. Σύμφωνα με το πνεύμα της φιλίας, της συνεργασίας και της αλληλεγγύης, που θέλουμε να έχουμε στο Σύλλογό μας, τα παλαιότερα μέλη προσφέρουν βοήθεια και καθοδήγηση στα νέα μέλη που ενδιαφέρονται.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συναντάται συχνά, για να συζητήσει, σε φιλική και χαλαρή ατμόσφαιρα, τρέχοντα θέματα και να οργανώσει ενέργειες και εκδηλώσεις που ενδιαφέρουν όλους. Προσπαθούμε να κανονίζουμε τις συναντήσεις μας σε βολικές ημέρες και ώρες και έχουμε μια ανοικτή πρόσκληση για όσους ενδιαφέρονται να παραβρεθούν σε κάποια από τις συναντήσεις μας. Για λεπτομέρειες σχετικά με την ώρα και τον τόπο της επόμενης συνάντησης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Μη διστάσετε να μας επισκεφθείτε!